Opleidingen/Diploma's:

 

Basis kok niveau 2 ROC te Nijmegen

- Zelfstandig werkend kok niveau 3 Cas Spijkers Academie te Boxmeer

- Gespecialiseerd kok niveau 4 Cas Spijkers Academie te Boxmeer

- In het bezit van Sociale Hygiëne 

 

Werkervaring:

 

Leerling periode:

Restaurant de Raap van Rubens te Wijchen ( 1e jaar basis kok)
- Restaurant Le Bistro Navet te Deventer(2e jaar basis kok)
- Restaurant Toine Hermsen* te Maastricht(3e en 4e jaar zelfstandig werkend kok)
- Restaurant Het Nieuwe Poortwachtershuys te Nijmegen(Gespecialiseerd kok)

Zelfstandig werkend kok:

- Zaal Sterrebosch te Wijchen
- Restaurant De Proeftuin van de Cas Spijkers Academie te Boxmeer
- Restaurant Zaal 4 te Wijchen
- Holland Casino te Venlo

Souschef:

- Restaurant Thuis bij Fien te Wijchen
- Zaal Sterrebosch te Wijchen
- Restaurant Carte Blanche te Boxmeer

Chef-kok:

 

- Restaurant Voldaan te Nijmegen
- Lunchroom bij Moeders te Grave

- Het Goffertstadion te Nijmegen

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb