Opleidingen/Diploma's:
- Basis kok niveau 2 ROC te Nijmegen
- Zelfstandig werkend kok niveau 3 Cas Spijkers Academie te Boxmeer
- Gespecialiseerd kok niveau 4 Cas Spijkers Academie te Boxmeer
- In het bezit van Sociale Hygiëne
Werkervaring:
Leerling periode:
- Restaurant de Raap van Rubens te Wijchen ( 1e jaar basis kok)
- Restaurant Le Bistro Navet te Deventer(2e jaar basis kok)
- Restaurant Toine Hermsen* te Maastricht(3e en 4e jaar zelfstandig werkend kok)
- Restaurant Het Nieuwe Poortwachtershuys te Nijmegen(Gespecialiseerd kok)
Zelfstandig werkend kok:
- Zaal Sterrebosch te Wijchen
- Restaurant De Proeftuin van de Cas Spijkers Academie te Boxmeer
- Restaurant Zaal 4 te Wijchen
- Holland Casino te Venlo
Souschef:
- Restaurant Thuis bij Fien te Wijchen
- Zaal Sterrebosch te Wijchen
- Restaurant Carte Blanche te Boxmeer
Chef-kok:
- Restaurant Voldaan te Nijmegen
- Lunchroom bij Moeders te Grave
- Het Goffertstadion te Nijmegen
Maak jouw eigen website met JouwWeb